Välj en sida

IDG.se förutspår att Responsiv design blir en av trenderna för nästa år, jag kan inte annat än att hålla med. Även då responsiv design redan blivit ganska stort så tror jag personligen att 2013 blir året då det slår igenom på allvar.

Responsive Web Design innebär enligt Wikipedia: ”att webbutvecklaren bygger och designar en webbplats som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Det innebär exempelvis att webbplatsens besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.”

På så sätt behövs det ej byggas specialanpassningar för varje mobil plattform men däremot måste man genomföra tester mot många mobila enheter. Vi på DeviceLab hjälper gärna er med dessa tester, se mer under våra tjänster eller kontakta oss för att testa din webbplats redan idag.

 

Irriterade på platta

Irritera inte era användare genom att inte stödja deras plattform låt DeviceLab testa era webbplatser